Vizitorët Unique: 64.806

8 martë Tetor 2013

5 lojëra sonte, raporton Ian:

 • 28mm Lufta e Kingdoms Tre në Irlandë, duke përdorur "Fitore pa Lagjja", Anglishte e vjetër kundrejt puritanëve.
 • 20mm betejë napoleoniane Lindenau 1813, duke përdorur "Command & Colors Napoleonit", austriakët kundrejt frëngjisht.
 • 10mm WW2 Afrikën e Veriut, duke përdorur "flakët e luftës", British Empire kundrejt italianëve.
 • WW2 boardgame "Skuadra Drejtues", Stalingrad playtest.
 • 15mm WW2 Normandisë, duke përdorur "Flakët e Luftës", britanike kundrejt gjermanëve.
Share

1 martë Tetor 2013

6 lojëra ishin priti të martën:

 • 20mm Napoleonit, Beteja e Elchingen, duke përdorur "betejat e Napoleonit".
 • 15mm, 1859, austriakët kundrejt Piedmontese, duke përdorur "Neil Thomas 19të Rregullat shekullit".
 • 1/3000 Detare, duke përdorur "Detare Thunder", britanik kundrejt japoneze.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", amerikanët kundrejt gjermanët.
 • 28mm WW2, duke përdorur "Veprim Bolt", amerikanëve kundrejt gjermanëve.
 • Bordi WW2 lojë "Komandant Combat", gjermanët kundrejt norvegjezët.
Info sistemohen nga Sholto dhe transmetohet nga Ian. Thanks chaps.
Share

3 martë Shtator 2013

Ian raporton se ka pasur 5 ndeshjet në - të gjitha 15mm!

 • 15mm hershme mesjetare, duke përdorur "mjegull", normanët kundrejt frëngjisht.
 • 15mm ACW, duke përdorur "Battle Cry", SHBA kundrejt CSA.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", gjermanët kundrejt britanikëve.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", amerikanët kundrejt gjermanët.
 • 15mm WW2, duke përdorur "Picquet Pika e Attack", amerikanët kundrejt gjermanët.
Share

27 E martë Gusht 2013

Ian raporton se ka pasur 8 lojëra më:

 • 15mm mesjetare, duke përdorur "mjegull", normanët kundrejt Mongolët.
 • 15mm italiane Wars betejë e Valle Piatto 1510, duke përdorur "Hapësirave armiqësor", Frëngjisht kundrejt ushtri të Papës.
 • 28mm Samurai luftim, duke përdorur "Ronin" nga Osprey, Warlords ndryshme mesatare të përfshirë.
 • 28mm Lufta e 3 Kingdoms në Irlandë, duke përdorur "Fitore Pa Lagjja", New English kundrejt Vjetër anglisht.
 • 20mm betejë napoleoniane Vimiero 1808, duke përdorur "Command & Colors Napoleonics", anglo-Portugeuse kundrejt frëngjisht.
 • 28mm Napoeonic Beteja e Hagelberg 1813, duke përdorur "Neil Thomas Napoleonics", frëngjisht kundrejt Prussians.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", gjermanët kundrejt më shumë gjermanët.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", rusët kundrejt gjermanët.
Faleminderit Ian.
Share

Claymore 2013

Fotografitë e Andy nga Claymore 2013 Spartacus Loja e tij fitoi çmimin e 2-të në kategorinë e Pjesëmarrjes Publike. Të lumtë, Andy. http://seswc.co.uk/2013/08/04/claymore-winners/

Share

20 E martë Gusht 2013

Ian vë në dukje se ka pasur 6 lojëra më:

 • 28mm Warre e Kingdomes Tre në Irlandë, duke përdorur "Fitore Pa Tremujori", Scots Covenanters kundrejt irlandeze grupet aleate nde.
 • 15mm ACW, duke përdorur "regjimenti zjarrit dhe Fury", Beteja e 7 Belmont nëntor 1861.
 • "Combat Komandanti Pacific" lojë bordit, Beteja e Alligator Creek, japoneze kundrejt amerikanëve.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", gjermanët kundrejt britanikëve.
 • 15mm WW2, duke përdorur "Flakët e Luftës", britanike kundrejt gjermanëve.
 • 28mm " DreadBall "(futuristic lojë sportive), Judwan kundrejt Orx.
Share

13 E martë Gusht 2013

Ka qenë 6 lojëra të martën, shkruan Ian:

 • 15mm C18th, duke përdorur "Maurice", britanik kundrejt turqit otomanë.
 • 1/4800 Napoleonit Detare, duke përdorur "zjarr si ajo mban", Royal Navy kundrejt frëngjisht.
 • WW1 ajrore, duke përdorur "Krahët e Luftës", britanik kundrejt gjermanëve.
 • 1 / 200th WW2 Afrikën e Veriut, duke përdorur "flakët e luftës", italianët kundrejt Ushtrisë 8.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", rusët kundrejt gjermanët.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e" Luftës ", amerikanëve kundrejt gjermanëve.
Share

6 E martë Gusht 2013

Katër lojëra për sonte:

 • 28mm ECW Scots vs Cornish Royalists, duke përdorur "Fitore Pa Tremujori".
 • 15mm ACW Bashkimi vs Konfederatës, duke përdorur "regjimenti zjarrit dhe Fury".
 • 15mm WW2 gjermane vs amerikan, duke përdorur "Flakët e Luftës".
 • WW2 boardgame e Komandantit Combat, SHBA vs italianëve në Sicili 1943.
Share

30 E martë Korrik 2013

Pesë ndeshjet në sonte:

 • 15mm mesjetare normanët vs frëngjisht, duke përdorur "Fusha e Lavdisë".
 • Friedland 1.807 skenar, duke përdorur "Command & Colors: Napoleonics" boardgame.
 • 15mm WW2 amerikanët kundrejt britanikëve në "Aksident në Elba", duke përdorur "flakët e luftës".
 • Boardgame WW2. Operacioni Cherry Blossom (1943) skenari duke përdorur "Komandanti Combat: Pacific".
 • "Android: Netrunner" lojë kartën.
Share

9 martë Korrik 2013

5 ndeshjet në sonte:

 • 15mm ACW, duke përdorur rregullat nga "Battle Cry" lojës, Charge Pickett-së.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", gjermanët kundrejt britanikëve.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", gjermanët kundrejt amerikanëve.
 • 15mm WW2, duke përdorur "flakët e luftës", gjermanët kundrejt rusët.
 • "Nuklear Winter 68" lojë bordit, 3 Reich kundrejt dora e zezë.

Ian

ngarkuar Pickett e 090.713

Share