Vizitorët Unique: 66.195

1980 Borodino

Hugh Fotot nga 1980-ta.
Foto nga një refight 15mm Borodino (Napoleonics) mbajtur në fund të 1980-së.

1. drejtë ijë franceze përgatitet për të sulmuar Flèche.
2. Sulmi shkon në.
3 dhe 4. sulm francez shtrihej përmes.
5. Pika e lartë e suksesit francez - komandant rus humb shpresën.
bor01
bor02
bor03
bor04
bor05

Pjesë