Vizitorët Unique: 64.317

SCW

Lufta Civile Spanjolle. Një luftë civile. Në Spanjë.

Duncan M dhe Paul D bëri disa lojrave në 15mm duke përdorur një gamë e figurave, por kryesisht Peter Pig 's.

SCW_Photo1

Forcat republikanë dhe nacionaliste provuan nga një distancë e Peter derri

SCW-15mm-2

Nacionaliste Panzers (Vendqendrimi Minis) dhe artilerie

Websites

AFVs

Aircraft

Artillery

Tabletop

Share