Vizitorët Unique: 64.988

b. ACW

Lufta Civile Amerikane. Blues kundrejt grite. Edhe pse disa 'blues' veshur gri, dhe disa 'gri' veshur butternut. Dhe të dy kishin zouaves.

Websites

Blogs

Shifrat

"Standarde Club" rekomanduar madhësive bazë për 15mm (për përdorim me "Fire & Fury" / "regjimenti Fire & Fury"):
Këmbësorisë - 3 shifra (30mm fasadë nga 20mm thellësi)
Këmbësorisë - 3 shifra (30mm fasadë nga 20mm thellësi)
Kalorësi - 2 shifra (30mm fasadë nga 30mm thellësi)
Kalorësi zbriti - 2 shifra (30mm fasadë nga 20mm thellësi)
Armë Artillery- plus 2 ekuipazhit (30mm fasadë nga 40mm thellësi)
Brigada ose artileri lider qëndrojë - 1 oficer montuar (diametër 30mm bazë të rrumbullakët)
Trupat ose Udhëheqësi Ushtria qëndrojë - 2 ose 3 montuar oficerë ose një kombinim i montuar dhe zbriti me të shpejtë, tenda etj (50mm diametër Rrethi)
Komandanti Divizioni 2 montuar shifra (40mm diametër Rrethi)
Qëndrojë Brave Kolonel - 1 shifër (20mm diametër Rrethi) - Kalorësi kolonel trim në 30mm?
Kali mbajtës Marker - 1 njeri me 2 kuaj (40mm x 30mm drejtkëndësh)
Epur Marker - 1 epur dhe 1 shofer me ekipin e 2-kalë (30mm fasadë nga 50mm thellësi)
Çrregullim / shënues heshtin - vdekur / figura të plagosur (20mm diametër rrethi qoftë në këmbë, 25mm nëse prirur)
Dëmtuar shënues armë - Wheel (20mm diametër Rrethi) ose Peter Pig Marker (30mm diametër Rrethi)
Low në municion shënues - reloading figure (20mm diametër Rrethi)
Shënues viktima të rënda - vagon Ambulanca, bearerers barelë etj (75mm diametër Rrethi)
Shënues furnizimit Municion - kamionçinë furnizimit me ekipin e 2-kalë (30mm fasadë nga 65mm thellësi)
Mbështetëse Dokumentet nga anëtarët e klubit
RFF_Notesv1_3 për të ndihmuar gameplay
FFR hark i zjarrit bazuar në 30mm fasadë
FFR Lidhje:
Zjarri regjimenti dhe vend mbështetje Fury dhe Errata zyrtare
Kërko faqen tonë të internetit për "regjimenti zjarrit dhe furinë" lojra .

Share