Vizitorët Unique: 65.212

Ndihmë

Anëtarët e klubit mund të kërkojë qasje në këtë faqe interneti. Një username dhe password do të dërgohet nga administratori. Ju lutem mbani këto të sigurt. Ato janë të ndara nga YahooGroup listën e postimeve që ne përdorim.

pa pagesë video player dhe platformë Video - Video interaktive, zgjidhje online video: player video, Video editor - kaltura
wordpress Video - wordpress plugin për video të integruar në video blogs, dhe mjetet Video

pa pagesë video player dhe platformë Video - Video interaktive, zgjidhje online video: player video, Video editor - kaltura
wordpress Video - wordpress plugin për video të integruar në video blogs, dhe mjetet Video

pa pagesë video player dhe platformë Video - Video interaktive, zgjidhje online video: player video, Video editor - kaltura
wordpress Video - wordpress plugin për video të integruar në video blogs, dhe mjetet Video

dl_pdf How2 - 1. redaktoni links faqe

dl_pdf How2 - 2. shtoni foto

dl_pdf How2 - 3. Ngjarjet përdorim ditar

dl_pdf How2 - 4. pas një raport lojë

Burime të tjera tutorial WordPress (tekst dhe video).

Më shumë klip për të ndjekur. Nëse keni ndonjë sugjerime, këshilla apo probleme me këtë faqe interneti, ju lutem më kontaktoni përmes YahooGroup apo kontaktit formë .

Freeware të dobishme (PC):

Picasa - image editing dhe disa funksione video editing (nga Google).

IrfanView - image viewer dhe redaktor.

GIMP - Program Manipulimi GNU Image.

Paint.net - imazh dhe program foto-editing.

PrimoPDF - ju lejon të 'shkruar' si një dokument PDF në vend të në letër.

CamStudio - ju lejon të regjistroni video të ekranin e kompjuterit tuaj (p.sh. ndihmë video)

Audacity - incizim audio dhe editing software.

astore-link

Pjesë