Vizitorët Unique: 65.624

Bill R

Interesat përfshijnë lojra bordit, si dhe miniaturat. Në miniaturat e para koleksionet e mia përfshijnë 15mm shekullin 18 per "Maurice", 20mm Napoleonike, 10mm WW2 rusët me një fillim duke u bërë më Western Desert britanike, lojra Board përfshijnë Command & Colours Napoleonit-së / parëve / mesjetare, seri GMT AWI dhe mushqetë & Pike seri si dhe të tjerë e publikuara nga GMT. Preferojnë subjektet historike, por kanë qenë të njohur për t'u bashkuar në ne lojra fantazi.

Pjesë