Vizitorët Unique: 66.420

Harlaw 1411

Harlaw 1411/2011 përvjetor

Oficeri i projektit / studiues / LA koordinator / terreni-krijues: Andy Douglas

Shifrat nga Scheltrum miniaturat

Shkurt 2011

Harta është e skicuar

Bordet Plain janë ngritur

Prerë Polifonik copë çarafësh dhe vendosen

Mbushur dhe i përzier me rërë

Mars 2011

Veshje Gazeta

Gazetat e riciklimit

Andy bën kërkime shtesë

lumi

djegiet

fermë me gjithë godina

Galloglass (pikturuar nga Ken)

Galloglass (pikturuar nga Ken)

Prill 2011

Shembuj Stuart (1)

Stuart shkruan (2/4/11):

Nëse nuk shprehet ndryshe të gjitha ngjyrat janë të GW.

  • Aketon - shtazarak Brown, kafshim gjarpi lëkure
  • Mail / Armour - Boltgun Metal, Mithril Silver
  • Tunics- kockave zbardhura, Iyanden Darksun, Codex Grey, Dark Angels Gjelbër
  • Dru-shtazarak Brown, Vjellje Brown
  • Wash - Mud Devlan

Unë e kam mbërthyer me GW bojë pasi ato janë të gatshme në dispozicion, edhe pse Vallejo janë gjithashtu në dispozicion në Aberdeen tani. Përderisa quajtur exotically, ngjyrat janë mjaft të natyrshme dhe të përbëhet nga ngjyra prej dheu dhe off bardhëve, e shurdhër dhe goxha të thjeshtë. Hije zëvendësues të tjerë të ndritshme për karaktere. Ndjehen të lirë për përzierje si. Aketons për shembull do të ketë marrë të errët si ata të moshës dhe gjithashtu do të kishte qenë ngjyra të ndryshme në varësi të materialit që është bërë nga. Ngjyrë të verdhë Iyanden Darksun është gjithashtu mjaft e shurdhër, kështu që mund të jetë i thatë krehur lart me një të verdhë të lehta për aq kohë sa ajo nuk do të kthehet shumë shkëlqim ditë.

Larë është atje për të pjesërisht për të vepruar si një hije, por gjithashtu do të ndihmojë për përzierje stile të ndryshme pikturë në mënyrë që ata të duken mjaft të ngjashme, e rëndësishme kur ne jemi të gjithë punojmë së bashku për këtë.

Kjo është vetëm një udhëzues chaps, shpresoj se kjo ndihmon.

Shembuj Stuart (2)

Stuarts shembull (3, me wheelie bin)

Fresh foto nga Andy:

Harlaw (3 prill)

River Urie

Vizatimet Koncepti

Ndërtesat Farm

Harlaw fermë me gjithë godina

Fermë me gjithë godina Balhalgardy

Maj 2011

Brigjeve të lumenjve, fondacionet dhe rrethime

Vrapim me pengesa

Dyer, dritare, lyerje, kashtë

Ura në Balhalgardy

Texturing Final

Qershor 2011

Harlaw Farmstead

Harlaw fermë me gjithë godina

Balhalgardy Farmstead

Balhalgardy fermë me gjithë godina

Final undercoat and sealant

Dorë e Final dhe sealant

Battlefield from the North West

Battlefield nga Perëndimi Veriut

Model with a 400mm x 600mm Set Square
Modeli me një Square 400mm x 600mm Set

mid-Deeside levy

mes-Deeside taksë (Gjoni)

Irvine and squire

Irvine dhe pronar toke (Gjoni)

Korrik 2011

Mar is ready (Hugh)

Mar është e gatshme (Hugh)

Harlaw overview

Pamje e përgjithshme e Harlaw (bordi është përafërsisht 8 "x 6 ')

Harlaw - details

Harlaw - detajet

Harlaw - details

Harlaw - detajet

Harlaw - details

Harlaw - detajet

Harlaw - details

Harlaw - detajet

Harlaw - details

Harlaw - detajet

Harlaw - details

Harlaw - detajet

Harlaw grumbullojë 1 (5 korrik e martë)

Harlaw grumbullojë 2 (12 korrik e martë)

E martë 19 korrik 2011

Harlaw final overview (board is approx 8' x 6')

Pamje e përgjithshme përfundimtar Harlaw (bordi është përafërsisht 8 "x 6 ')

Balhalgardy Farmstead

Balhalgardy fermë me gjithë godina

Bridge at Balhalgardy over the Urie

Ura në Balhalgardy mbi Urie

Harlaw Farmstead

Harlaw fermë me gjithë godina

Aberdeen Art Gallery van

Aberdeen Art Gallery van

Harlaw grumbullojë 3 (19 korrik e martë)

Ekran Harlaw është e vendosur deri në Aberdeen Art Gallery (e enjte 21 korrik)

Aberdeen Art Gallery: Wargaming betejën Harlaw (23 e shtunë korrik)

Aberdeen Model Club hekurudhave Ekspozita (29/30 tetor 2011)
Pjesë