Vizitorët Unique: 64.357

2002 SKELP

John Allen dhe Stuart Insch vrapoi lojën SKELP, Nëntor 2002 Ishte WW1 Mesopotami, duke përdorur parimet e rregullave të luftës dhe 15mm shifra.

Beteja përfaqësuar një ushtria britanike e përbërë nga trupa nga garnizonit Indi, si dhe sulm Australia pozicioneve osmane turke në lumë i lundrueshëm Shat-el-Arab në sotme Irakut të objektiv të kësaj fushate ishte për të siguruar furnizimet e naftës mbi të cilin Flota Britanisë dhe Aftësia e saj për të mbetur në luftë varej.
skelp398

skelp0202

skelp0203

skelp0204

skelp393

Share