Jedinstveni Posjetitelja: 65892

2009 DM

Workbench - 9. srpnja
28mm Kinezi iz Scheltrum , za jezgru boksači. 2 "foo" pas kipovi iz Fenris igre (eBay trgovac) Update (SAT 4/7.) - Stari Glory Boxer puške stiglo 31 sati nakon naručivanja, tako da su sada na radnom stolu previše. Ja ću dobiti sve boksača u istoj fazi, a zatim zgrabite slučajne serije slikati. Znam da ne bih trebao, ali ja ću koristiti web Ljevaonica za boje vodiča .

Workbench0709m

Prva polovica boksača gotovi. Ona je pomogla da sam imala zadaću da to, kako zakinutim na stolić između zadataka. 44 figure na lak, a zatim dodajte statički travu na dijelovima bazama.

Workbench760m

Renegade multi-pukovnije ponuda stigla (me zbunjuje što je to bilo u sportskoj dodatak, zbog čega me upita FedEx CHAP). U Francuski marinci otišli ravno na slikarskom stol, a sada zalijepljen 2 penija komada. Vodim valjanje proizvodne linije. Redoviti kineske snage su vlasništvo njihovih odora slikano prvo, kao što su boksači su sada off u okvir metalni pohranu.

Vi odgodu, gubite. Spavao sam jučer i propustili post - moram čekati 48 sati prije nego što sam ići u ured za razvrstavanje (10 minuta vožnje). To bi mogao biti jedan od rijetkih stvari za projekt Boxer. U međuvremenu, u 2P-based Renegade Francuski marinaca i Chasseurs upravo imali nalet GW Devlan blata prije nego što sam dodati naglašava. Lijepo se konačno slikati crvene hlače na francuskom. Do sada je to bilo kasno WW1 ili Colonial bijelci.

Workbench100709

Tražio sam po zidovima sinoć (Ooh, što je uzbudljiv život vodim). Mislio sam polistiren folija će učiniti, onda sam se sjetio Hirst blokova bih kupio eBay najmanje godinu dana za DIY granične tornja.

Workbench110709

Otišao je sortiranje ured i skupio Gale Force 9 magnetsko temeljeći bih naručiti od Veni, vidi, vici (preko eBay).

Proveo par dana izračunavanja nove baze likove iz 1 penija baza na 2-penija velikim magnetskim GF9 bazama. Naručite sa reduta stigla (Jingal, Tigermen, i, hm, topništvo komad i posadu). Pronađeno je momak koji prodaje Hirst blokova, ali ne i odgovor na e-mail još, pa ne znam je li još uvijek u poslu.

Post isporučio Dixons redoslijed Francuza iz Dahomy raspona, mula i nositeljima. Oni izgledaju savršeno protiv Francuza woodbine, koja je potrebna za naredbe skupinu. Zalijepljen sam nositelje do GF9 baza, tako da ih ja mogu dodati preostalih kineskih brojki slikati. Također dolasku bio red od ljevaonice , više francuskih zapovijed ', s jedne kutije pješaštva naredbe iz njihovog Francusko-pruskog raspona, a "najmračnijim Afrika' 'vatreni Avanturisti". Glavna točka bila je Ian Heath je "vojskama 19. stoljeća - Kina", pakiran s informacijama, bilo je jeftino u njihovom prodajom.

Nažalost, PVA ljepilo koje sam dobio jučer je glupost i nije uspio staviti metala na plastiku, čak i kada je dopunjen superglue. Još jedan podsjetnik da nisu svi PVA ljepilo je isti. PAH, putovanje u B & Q, onda je ovo večer, a onda ponovno napraviti jučer poslijepodne je izračunavanja nove baze. A onda sam se mogao vratiti na neku slikanje!

Kolovoz: naredio 28mm Clyde puffer od minimi kao francuski vojnika transportera. Imam ime " L'Etincelle Vitale "u umu.

Rujan: Ja sam radio preko boksači, kineski stalnih i francuskih naredbe. I dalje imaju više do kraja, uključujući i više boksači iz Scheltrum . Imam neke pluto podne pločice (uzorci iz eBay) i nadam se da se neke zgrade napravljene sljedeće pomoć Matakishi je čajdžinica . " Mač i Flame "pravila i Boxer dodatak je naručio prošli tjedan iz SAD-a, čini se da je ispred trkač za pravila u ovom trenutku.

letincelle-vitale

L'Etincelle Vitale

Uz neke više boksači slikati, shvatio sam da sam bio koristeći ga kao izgovor da ne pokušavaju ruku na terenu objekta. Pokušao sam slijedeći upute iz Matakishi stranicama , ali ja sam stvarno cack rukom na to. Ali sam završio na vikend s 2 velike i 2 manje kućama od pluta uzoraka iz eBay i utakmicama.

BoxerHouse1

Linija skupština. Jučerašnji kuće se bojati. Dok se ljepilo suši na današnjih kuća.

BoxerHouse2

Možda oni bi izgledati bolje ako su bitke noću?

Listopada: "Mač i Flame" pravila i Boxer dodatak stigli. Izgleda zabavno. Hoće li morati proći kroz ovaj Obljetnica izdanje Carlos vidjeti što su razlike. Nakon vožnje kroz cestovnih radova na razvrstavanje uredu, ja se pridruže red ljudi gube subotom ujutru prikupljanje paketa - to je Kallistra Nelakirane rovovi. Ja ću se bojati u moje postojeće prizemnog WW1 rovove. Ipak nedovršena, moram odlučiti što učiniti da ih se opor.

Unpainted 28mm Kallistra trenches. French 25mm Old Glory. Germans 28mm Renegade.

Neobojenu 28mm Kallistra rovova. Francuski 25mm Old Glory. Nijemci 28mm Renegade.

The same trench after a sand down and a couple of coats of paint. They still need a proper finish.

Isto rov nakon pijeska dolje i nekoliko slojeva boje. Oni još uvijek je potrebno pravilno završiti.

Studeni-prosinac

Proveo sam vremena s težištem na igranje još nekoliko igara "kroz blato i Krvi" od strane predebeli Lardies . Samo modeliranje-djelo koje sam radio je dobiti start na teksture i učvršćivanje potpornih zidova na moje Kallistra rovovima.

Kallistra trench (stage 2)

Kallistra rov (faza 2)

Q: how many Kallistra trench pieces do you now have?

P: Koliko Kallistra rovu komada vi sada imate?

Morao sam da se do vrtloga je popust ponuda, a imaju Mark IV žena i A7V čineći svoj ​​put kroz božićno postu. Nakon što je na kraju završio čitanje "bend razbojnika", ja ću, naravno, biti autentičan korištenja numeracije za ove dvojice članova Kaiser je Panzer snagu. Ili ću samo napraviti to s nečim što zvuči u blizini.

Mark IV and Allgemeines Kriegsdepartement, 7. Abteilung, Verkehrswesen

Mark IV i Allgemeines Kriegsdepartement, 7. Abteilung, Verkehrswesen

Spremnici je devet dana putovati iz jednog dijela Aberdeen na moja vrata. Povijesno točna, valjda.

http://www.scheltrum.co.uk/
Udio