Jedinstvenih posjetitelja: 64.906

2.009 DM

Radni stol - 9. srpnja
28mm Kinezi iz Scheltrum , za jezgre boksači. 2 "Foo" pas kipovi iz Fenris igrama (eBay trgovac) Update (SAT 4/7.) - Stari Slava Boxer puške stiglo 31 sata nakon narudžbe, tako da su sada na radnom stolu previše. Ja ću dobiti sve boksači na istoj pozornici, a zatim zgrabite slučajni serije slikati. Znam da ne smijem, ali ja ću koristiti web Ljevaonica za boje vodiča .

Workbench0709m

Prva polovica boksača skoro gotov. Pomoglo je što sam imala zadaću da to, pa zakinutim na stoliću između zadataka. 44 figure na lak, a zatim dodajte statički trave na dijelovima bazama.

Workbench760m

Renegade multi-pukovnije ponuda stigla (me zbunjuje kako je to bilo u sportskoj prehrani, uzrokujući mene da upita FedEx momak). The Francuski marinci otišao ravno na slikarskom stolu, a sada su zalijepljeni na 2 penija komada. Vodim valjanje proizvodne linije. Redovne kineske snage imaju svoje uniforme naslikao prvi, jer su boksači su sada off u kutiji metalni pohranu.

Vi odgodu, što izgubiti. Spavao sam u jučer i propustili dužnost - Moram pričekati 48 sati prije nego što sam ići u ured za razvrstavanje (10 minuta vožnje). To bi mogla biti jedna od rijetkih stavki za projekt Boxer. U međuvremenu, 2p-based Renegade Francuski marinci i Chasseurs samo imali nalet GW Devlan blato prije nego što sam dodati naglašava. Drago mi je da se napokon slikao crvene hlače na francuskom jeziku. Do sada je to bilo kasno WW1 ili Colonial bijelci.

Workbench100709

Tražio sam po zidovima sinoć (Ooh, ono uzbudljivo život vodim). Mislio sam polistirena folija će učiniti, onda sam se sjetio Hirst blokova bih kupio eBay najmanje godinu dana za DIY granične tornja.

Workbench110709

Otišao u sortiranje ured i skupio Gale Force 9 magnetsko temeljeći sam naručio od Veni, vidi, vici (preko eBay).

Proveo nekoliko dana izračunavanja nove baze likove iz 1-penija baza na 2-penija velikih magnetskih GF9 bazama. Nalog iz uporištu stigla (Jingal, Tigermen i, hm, topnički komad i posade). Pronađen je momak koji prodaje Hirst blokova, ali nikakav odgovor na e-mail još, pa ne znam je li još uvijek u poslu.

Post isporučio Dixons redoslijed Francuza iz Dahomy raspona, mula i nositelji. Oni izgledaju savršeno protiv woodbine Francuza, koja je zahtijevala naredbenog skupinu. Zalijepljen sam nositelje na GF9 baze, tako da ih ja mogu dodati preostalih kineskih brojki slikati. Također dolasku bio bi iz ljevaonice , više francuskih zapovijed ', s jednom pakiranju od pješačkog naredbe iz njihovog Francusko-pruskog raspona, a' najtamnije Afrike '"gorljivi Avanturisti". Glavna točka bila je Ian Heath je "vojskama 19. stoljeću - Kina", prepun informacija, to je jeftino u njihovoj prodaji.

Nažalost, PVA ljepilo koje sam dobio jučer je smeće i nije uspio staviti metal na plastiku, čak i kada je dopunjen super ljepila. Još jedan podsjetnik da nisu svi PVA ljepilo je isti. PAH, izlet u B & Q, onda je ovo večer, a zatim se ponovno učiniti jučer poslijepodne je izračunavanja nove baze. A onda sam se možda vratiti na neke slike!

Kolovoz: naredio 28mm Clyde Puffer iz minimi kao francuskog vojnika transportera. Imam ime " Ja Etincelle Vitale "u umu.

Rujan: Radio sam kroz bokserice kineski redovitih i francuskih naredbi. Ja još uvijek imaju više do kraja, uključujući i više boksači iz Scheltrum . Imam neke od pluta podne pločice (uzorci iz eBay) i nadam se da se neke zgrade napravljene sljedeće pomoć Matakishi je čajdžinica . " Mač i Flame "pravila i boksač dodatak je naručio prošli tjedan iz SAD-a, čini se da je predvodnik za pravila u ovom trenutku.

letincelle-vitale

L'Etincelle Vitale

S nekim više boksači slikati, shvatio sam da sam bio koristeći ga kao izgovor da ne pokušavaju svoju ruku na teren zgrade. Pokušao sam slijedeći upute iz Matakishi je mjestu , ali ja sam stvarno cack rukom na to. Ali sam završila vikend sa 2 velike i 2 male kuće izrađene od pluta uzoraka iz eBay i utakmicama.

BoxerHouse1

Linija skupština. Jučerašnji kuće dobili naslikao. Dok se ljepilo suši na današnjim kućama.

BoxerHouse2

Možda oni bi izgledati bolje ako su borbe bile su noću?

Listopad: "Mač i Flame" pravila i boksač dodatak stigli. Izgleda zabavno. Hoće li morati proći kroz tu godišnjicu izdanju s Carlosom kako bi vidjeli što su razlike. Nakon vožnje kroz radovi na cesti na razvrstavanje uredu, ja pridružiti red ljudi gubit će subotnje jutro prikupljanja parcele - to je Kallistra Nelakirane rovovi. Ja ću dobiti oslikana odgovarati moje postojeće prizemnog WW1 rovove. Ipak nedovršena, moram odlučiti što učiniti da ih kolač gore.

Unpainted 28mm Kallistra trenches. French 25mm Old Glory. Germans 28mm Renegade.

Neobojenu 28mm Kallistra rovove. Francuski 25mm Old Glory. Nijemci 28mm Renegade.

The same trench after a sand down and a couple of coats of paint. They still need a proper finish.

Isti rova ​​nakon pijeska dolje i nekoliko slojeva boje. Oni još uvijek je potrebno pravilno završiti.

Studeni-prosinac

Sam proveo neko vrijeme s naglaskom na igrati još nekoliko igara "kroz blato i Krvi" od strane predebeli Lardies . Samo modeliranje-djelo koje sam učinio je dobiti start na teksture i popravljajući potpornih zidova na mojim Kallistra rovovima.

Kallistra trench (stage 2)

Kallistra rov (faza 2)

Q: how many Kallistra trench pieces do you now have?

P: Koliko Kallistra rovu komada vi sada imate?

Morao sam da se do vrtloga je popust, a imaju Mark IV ženski i jedan A7V čineći svoj ​​put kroz božićnog posta. Nakon što je konačno završio čitanje "Band of razbojnika", ja ću, naravno, biti pomoću autentični numeriranje za ove dvojice članova Kaiserov Panzer snagu. Ili ću samo bi ga se s nečim što zvuči blizu.

Mark IV and Allgemeines Kriegsdepartement, 7. Abteilung, Verkehrswesen

Mark IV i Allgemeines Kriegsdepartement, 7. Abteilung, Verkehrswesen

Tenkovi uzeo devet dana putovati iz jednog dijela Aberdeen na moja vrata. Povijesno točno, pretpostavljam.

http://www.scheltrum.co.uk/
Podijeli