Jedinstveni Posjetitelja: 65600

Kako sam Paint

Dobio sam neke nove WarGames figure u od Velikog rata minijatura nedavno, i uzeo neke fotografije uz proizvodnu liniju.

Pozadina

Nedavna igra me je pokazalo da je moja mala zbirka u posljednje vrijeme rata WW1 Nijemci su na kratko PBI. Imao sam previše specijalno oružje, a ne dovoljno pušaka. Bio sam ograničen na proizvođače koji dobro rade zajedno, u ovom slučaju bilo Renegade ili GWM . Naručio sam razne pakete iz potonje.

Priprema (subota ujutro)

Otvaranje paketa, koristio sam nož i datoteka za uklanjanje malu količinu prešanje bljeskalice. Onda sam ljepilo lik na bazu. Za 'okršaj' igri, likovi su temelji pojedinačno. Koristim 1 penija komad ovdje, s malom magnetskom disku povezali s donje strane (tako da likovi ne kreću u spremišta metala).

IMG_1646f

Moram čekati ljepilo osuši, a potom nanesite još ljepila na bazi i posuti na "balasta" ... i čekati da se osuši. Tako sam završiti ranije hrpa likova na desnoj strani stola.

Base Layer (u nedjelju ujutro)

IMG_1652f

Sa osnovnom suho, ja mogu primijeniti crni poddlakom. Koristim Igre radionica "Kaos crno". Skupo koristiti u rinfuzi, ali mislim da je to dobro radi.

IMG_1658f

Brojke ostalo, privremeno, na 2 penija komada tako da su oslikani rubovi baze ne veže uz kartona radnog ladicu.

Srednji sloj (nedjelja podne)

IMG_1661f

I sada suho četkanje figure s premazom GW "Codex Grey". To naglašava glavna područja slikarstva, daje Brojke se više 3D izgled. Sve to mi pomaže predvidjeti što sam slikarstvo. Također možete vidjeti koje su "godišnji odmor", gdje poddlaka nisu uspjeli postići.

I onda raditi na bazama. To je faza 3 posla, to slikarstvo u svijetlo smeđe, a zatim primjenom tamnije smeđe oprati, a zatim suho četkanje u različitim nijansu smeđe. Ja sam s ciljem za smeđe nastup ovdje. Tijekom mog istraživanja faze, da sam odlučio da sam htjela da prikazuju faze rovovsku borbu Prvog svjetskog rata. Nema trave ili poletan uniforme, ali blato i prljavština. Svi moji Velikog rata figure imaju istu bazu boje. Mud doseže do čizme, cipele i noge konja. HMG posade završiti s 'Plimsolova linije' od blata, a ja samo slikati dijelove odjeće koji nisu obuhvaćeni u blatu.

A sada, Paint (nedjelja i ponedjeljak navečer)

IMG_1665f

Uz pripremne rad, brojke su sada spremni slikati. Kako mogu znati što se bojite? Pa, ja varati.

Kad sam prvi put početi novi projekt, gledam u vojnu strukturu, uniforme, umjetnička djela, fotografije, filmove, ponovno donositelji, i slično. Kupujem puno u Osprey knjiga (koje sadrže mnogo već istraživanja), te koristiti internet kako bi pronašli slike razdoblju.

I onda započeti s izgradnjom slikanje karticu, isprobavati nijanse boja koje odgovaraju sliku želim slikati. Mrzim miješanje boje kao što sam nikada ne može ponovno stvoriti kombinaciju, tako da sam kupi nijanse boje. I od različitih proizvođača previše.

I boje nešto više (u utorak navečer)

IMG_1667f

I imaju tendenciju da zgrabite boje lonac i samo slikati. I imaju tendenciju da rade u slojevima, slikarstvo tamno meso drži pušku prije bojanja pušku. Na taj način, ako idem "preko ograde", gornji sloj će prikriti grešku.

Ja ću raspao figure u skupine. Isto tako postavljaju slike će biti odvojeni kaciga bojama, pa gameplay je olakšan i sve skupine "kamuflirani stahlhelms" ne izgleda previše 'samey'. Neki od likova su ranije tunike, pa dodao sam crvenu cijevi. JA naviknut biti u mogućnosti to učiniti na 15mm visokim brojkama, ne bih ga pronaći fiddly na 28mm ljestvici.

Na kraju su brojke su završeni, a svatko dobiva uvid kako bi bili sigurni da niste propustili ništa.

IMG_1669f

Od vremenu, to izgleda ovako serije je oko 8 sati slikarstva. To je oko 20 minuta po slici. Naravno, ako sam se slikati jedan lik, to bi mi više od toga. Ekonomija razmjera prijaviti ovdje. Ako sam ne uživa ih slikati, zadatak će postati posao, i slikanje traje duže. Zato sam radije štrajk dok željezo je vruće, i usredotočiti se na jedan projekt na vrijeme. Larry pie chart prikazuje tužnu istinu o projektima igre rata.

Zaštita (kasno u utorak navečer)

IMG_1670f

Brojke su prevezli u običaj-izgrađen lak-prskanje laboratoriju, te su obložene u fini oblak mat laka. Nikad nisam volio sjaj laka, ali ako sustav grijanja u bathro ... običaj-izgrađen lak-prskanje laboratorija varira, mat laka može završiti sjaji poput sjaja.

Prolazeći kroz Parade (u petak navečer)

IMG_1676f

Svaki lik se onda zaprašio u kaputu od Tamiya Trošenje Master blato, pijesak ili Light Sand, ovisno o tome koliko slučajnim osjećam. Iznad, lik s lijeve strane nije obrisao, ali on na desnoj strani je otprašiti.

Ako vam je potrebna razmjera, svaki lik je tek nešto više od jednog inča visoka. Nisam dovoljno dobro da boje u očima i drugim detaljima lica. Siromašni posao je više umanji, a ja mogu tvrditi da je na udaljenosti prikazan na stolu, detalji će biti zaklonjen od pogleda.

IMG_1672f

IMG_1674f

IMG_1675f

Marširanje narudžbe

WarGames podaci moraju biti transportirani oko. Ljudi imaju različita rješenja. Molim dobio ponudio neke magnetske trake koje se mogu staviti na donju figura 'bazama. To mi omogućuje da koristite stare biskvit konzerve i slično, a likovi ne kretati puno. Umjesto podjele knjigovodstveni okvir u malim pretincima, ja mogu stati više figure u kutiju.

Job učinio.

IMG_1682f

Ja ću morati napraviti neke teren za njih, više rova sekcije , proklet šume i slično. Zadnje što sam zabrinut je što pravila za korištenje. Izgled i dojam je još važnije za mene. Vizualni prikaz nekih od pakla da su ti dečki patili kroz u službi svoje Očev ili majke-zemlje, njihove republike Kaiser.

Rujna 2008

Udio