Jedinstvenih posjetitelja: 64240

Kako sam Paint

Dobio sam neke nove ratne igre figure u od velikog rata minijatura u zadnje vrijeme, i uzeo neke fotografije uz proizvodnu liniju.

Pozadina

Nedavna igra mi je pokazalo da je moja mala zbirka kasnih rata WW1 Nijemci su na kratko PBI. Imao sam previše specijalno oružje, a nedovoljno pušaka. Bio sam ograničen na proizvođače koji dobro rade zajedno, u ovom slučaju bilo Renegade ili GWM . Naručio sam razne pakete od potonje.

Priprema (subota ujutro)

Otvaranje pakete, koristio sam nož i datoteke ukloniti malu količinu prešanje bljeskalice. Tada sam ljepilo lik na bazu. Za 'okršaj' igri, brojke se temelje pojedinačno. Koristim 1 penija komad ovdje, s malom magnetskom disku zalijepljen na donjoj (tako da su brojke koje se ne kreću u spremišta metala).

IMG_1646f

Moram pričekati da se ljepilo osuši, a zatim nanesite još ljepilo na bazi i posuti na 'balasta' ... i čekati da se osuši. Tako sam završiti ranije hrpa brojki na desnoj strani stola.

Baza Layer (u nedjelju ujutro)

IMG_1652f

Uz osnovnu suha, mogu primijeniti crni poddlakom. Koristim Games Workshop "Chaos Black". Skupo za korištenje u rasutom stanju, ali mislim da je dobro radi.

IMG_1658f

Brojke ostali, privremeno, na 2 penija komadu, tako da su slikane rubovi baze ne veže uz kartona radnog ladicu.

Srednji sloj (nedjelja popodne)

IMG_1661f

Ja sada suho četkanje figure sa slojem GW "Codex Grey". To naglašava glavna područja slikarstva, dajući likovima je više 3D pogled. Sve to mi pomaže predvidjeti što sam slikarstvo. Ja se također može vidjeti bilo 'odmor' u kojoj poddlaka nije uspio doći.

I onda raditi na bazama. Ovo je 3-stupanjski posao, to slikanje u svijetlo smeđe, a zatim primjenom tamnije smeđe oprati, a zatim suho četkanje u drugačijoj nijansi smeđe. Ciljam smeđe nastup ovdje. Tijekom mojih istraživanja fazama, bio sam odlučio da sam htio prikazati faze rovovsku borbu Prvog svjetskog rata. Nema trave ili poletan uniforme, ali blato i prljavština. Svi moji Velikog rata likovi imaju iste temeljne boje. Blato doseže i čizme, cipele i noge konja. HMG posade završiti s 'Plimsoll linije' blata, a ja samo slikati dijelove odjeće koji nisu obuhvaćeni u blatu.

A sada, boje (nedjelja i ponedjeljak navečer)

IMG_1665f

Uz pripremne rad, brojke su sada spremni slikati. Kako mogu znati što se bojite? Pa, ja varati.

Kad sam prvi put započeli novi projekt, gledam u vojne strukture, uniforme, umjetnička djela, fotografije, filmovi, ponovno enactors, i slično. Ja kupiti puno od Osprey knjige (koji sadrže mnogo već istraživanja), te koristiti Internet kako bi pronašli slike razdoblju.

I onda započeti s izgradnjom slikarstvo karticu, isprobati nijanse boje koje odgovaraju sliku želim slikati. Mrzim miješanje boja kao što sam ja ne može ponovo stvoriti kombinaciju, tako da sam kupi nijanse boja. I od različitih proizvođača previše.

I boje nešto više (u utorak navečer)

IMG_1667f

I imaju tendenciju da zgrabite boje lonac i samo slikati. I imaju tendenciju da rade u slojevima, slikarstvo tamno meso drži pušku prije bojanja pušku. Na taj način, ako idem "preko ograde", gornji sloj će prikriti grešku.

Ja ću podijeliti figure u skupine. Slično postavljaju figure će biti odvojen kaciga bojama, tako da igrivost je olakšan i sve skupine "maskiranih stahlhelms" ne izgleda previše 'samey'. Neki od likova je ranije tunike, pa dodao sam crvenu cijevi. JA naviknut biti u mogućnosti to učiniti na 15mm visokim brojkama, ne bih ga pronaći fiddly na 28mm skali.

Na koncu, brojke su završeni, a svatko dobiva uvid kako bi bili sigurni da niste propustili ništa.

IMG_1669f

Od vremenu, to izgleda ovako serije je oko 8 sati slikarstva. To je oko 20 minuta po slici. Naravno, ako sam je slikao jedan lik, to bi me više od toga. Ekonomije razmjera prijaviti ovdje. Ako sam ne uživaju ih slikarstva, zadatak bi postao posao, i slikanje traje duže. Zato sam radije na štrajk, dok željezo je vruće, i usredotočiti se na jedan projekt na vrijeme. Larry je tortni grafikon pokazuje tužnu istinu o projektima igre rata.

Zaštita (kasno u utorak navečer)

IMG_1670f

Brojke su prevezeni na običaj-izgrađen lak-sprej laboratoriju, te su presvučeni u finom oblaku mat lakom. Nikada nisam volio sjaja laka, ali ako sustav grijanja u Bathro ... običaj-izgrađen lak-sprej laboratoriju varira, mat lak može završiti sjaji poput sjaja.

Zaspeš Parade (rano u petak navečer)

IMG_1676f

Svaka slika onda je zaprašio u kaputu od Tamiya atmosferilija majstor blata, pijeska ili svijetlo pijesku, ovisno o tome kako slučajni osjećam. Iznad, lik s lijeve strane nije otprašiti, ali jedan na desnoj strani je zaprašio.

Ako vam je potrebna razmjera, svaki lik je tek nešto više od jednog inča visoka. Ja nisam dovoljno dobar da se boje u očima i drugim detaljima lica. Siromašnih posao je više umanjivanja, a ja mogu tvrditi da je na udaljenosti prikazana na stolu, detalji će biti zaklonjen od pogleda.

IMG_1672f

IMG_1674f

IMG_1675f

Marširanje narudžbe

WarGames likovi moraju se prevoziti oko. Ljudi imaju različita rješenja. Molim dobio ponudio neke magnetne trake koje mogu staviti na donjoj Brojke 'bazama. To mi omogućuje da koriste stare Biskvit konzerve i slično, a brojke ne kretati puno. Umjesto podjele knjigovodstveni okvir u manjim pregradama, ja mogu stati više figure u kutiju.

Posao učinio.

IMG_1682f

Ja ću morati napraviti neki teren za njih, više rova sekcije , proklet šume i slično. Zadnje što sam zabrinut je što pravila za korištenje. Izgled i dojam je više važno za mene. Vizualni prikaz neke od pakla da su ti dečki pretrpjela kroz u službi svoje Očev ili majke-zemlje, njihov Republike ili Kaiser.

Rujan 2008

Podijeli