Vizitorët Unique: 64.166

Carlos P

Ushtritë (të gjitha 25 / 28mm):

Luftës së Parë Botërore gjermanët për:

- East Africa

- / Eastern Front Perëndimore

- Lindja e Largët

- Palestinë

Luftës së Parë Botërore turqit

Luftës së Parë Botërore bullgarë

Luftës së Parë Botërore ANZACs

Frëngjisht Indian Lufta britanik

Disa arabë 60 lloje përgjithshme / NWF

Spanjisht Nacionalistët Luftës Civile:

- Ushtria e Afica (Legjioni i Jashtëm dhe Ushtria e rregullt)

- italianët

- Condor Legjioni (Këshilltarët, Stuka, AKP 36)

Punon në Progres / e planifikuara (edhe të gjithë 25 / 28mm):

- Prussians VSF dhe aleatët amtare

- Samurai

- Vietnam

- Chaco Luftës

- 30 Vite Lufta / Portuguese Restaurimi Luftës / Holandez-Portugalisht Luftës

Share