Vizitorët Unique: 66.128

Stuart I

 • 15mm shifra
  • SYW Prussians, rusët, Frëngjisht - Volley & Bayonet.
  • Vonë / aristokrat Romakëve DBM etj
  • Mesi Imperial Romakëve DBM etj
  • 19thC francez, prusian, Piedmontese, austriakët - Parimet e Luftës.
  • WW1 britanik dhe gjermanët - Parimet e Luftës.
  • Kolonial britanik, Boer, Mahdists - Parimet e Luftës.
 • 20mm Shifrat - Koreane luftës Koreans, Kinezisht, amerikanët - Crossfire.
 • 25mm Shifrat - 25mm Imperial Romakëve - wab.
 • Kompletimi ushtritë e mëposhtme (në mënyrë të paraqitjes!):
  • 20mm Vietnam NVA / VM dhe amerikan - Crossfire.
  • 25mm Early Saxon - DBA.
  • 25mm Samurai.
Pjesë