Vizitorët Unique: 64.265

Adam B

Nëse kjo është përplasja e shtizë në mburojë, ulërimë e pushkë, ose vras ​​e armë lazer, në qoftë se ajo mund të bëhet me vockël plumbi ose plastike njerëzit në një tavolinë unë kam bërë ndoshta atë apo unë jam i përgatitur për të provoni.

Kryesisht një shkallë të vogël luftim gamer, kam gjatë viteve, kap miniaturat në një peshore të ndryshme për të gjitha llojet e konflikteve historike dhe fantastik.

Aktualisht unë jam duke shijuar Dux Bellorum me Picts e mi edhe pse kanë katër 'për të bërë' projekte rreshtuar për vitin 2013:

  • 15mm grupet aleate nde për BlackPowder dhe potencialisht regjimenti.Amtare zjarrit dhe Fury
  • 10mm Scots Royalists për mjegull Renaisance
  • 15mm SciFi (Një bollëk i rregullave për të provoni, por i prirur drejt fillon të rënkojë dhe të Luftës së Nesërmes)
  • 28mm 7TV vërtetë duke kërkuar para për të marrë disa lojëra të këtë në fillim të vitit të ri

Share