Vizitorët Unique: 65.477

British Grenadier

Hugh , Ian dhe Duncan vendosur t'i drejtohen AWI në një litar pak më të ndryshme për normale. Ne biseduam në lidhje me pamjen e parë.

Numri më i vogël i trupave të përfshira (në comparrison me ushtritë e Napoleonit apo ACW) do të na lejojë që të përdorin shifra 25mm. Ne të gjithë e këmbësorisë donte të jetë në 2 radhët. Edhe bazuar u diskutua, vendoseshin në kope Games Workshop. Së fundi, ne kemi shikuar në rregullat për periudhën. Pas duke u përpjekur një grupe disa të ndryshme, ne kemi luajtur lojën tonë të parë të "British Grenadier" në vitin 2004.

Loja e parë ishte në rregull. Mekanika shkoi mirë, por ka pasur shumë pyetje scribbled në letër shkrimi. Kur kemi shkuar përmes rregullave në mënyrë të detajuar më pas, çdo përgjigje u gjet. Pra, kemi bërë deri playsheets (Duncan thotë: Unë kam qenë një tifoz i playsheets çdo viti duke luajtur Johnny Reb në Durham GP ) dhe mbahen për të luajtur.

Support:

Shifrat janë një përzierje e Wargames shkritore, Old Glory, Frontit Rank.

AWI920

1700 Menu

Pjesë