Vizitorët Unique: 64.434

Hugh C

 • 1/200 shkallë Afrika-Korps.
 • 15mm shifra
  • DBM: Babilonasit, Pontikut, greke, Pasardhësi, Huns, vonuara Romakëve Imperial, T'ang kineze, mongolët, gjermanik Knights, Gepid, Frëngjisht mesjetare. [Me këto shifra, Hugh është në gjendje të fushë një shumëllojshmëri të ushtrive të tjera të lashta.]
  • Malburian frëngjisht.
  • Napoleonit - frëngjisht dhe Prusiane.
  • ACW grupet aleate nde (për Fire & Fury)
  • Shekullit të 19 - të Bavarisë, Wurtemburg, dhe italisht / Piedmontese.
  • Zulus dhe britanik të përshtatshme (për Parimet e Luftës).
 • 25mm shifra
  • Carthaginians, grekët, Mesme Imperial romakët, Picts, Vikingët, Nën-romake britanik, saksonët e vonuara.
  • Lufta e Roses (dhe të ngjashme mesjetare).
  • AWI britanik.
WAB210709a

Picts vs saksonë

Share