Vizitorët Unique: 64.749

Arkivuara: Luftërat italiane

Në vitin 2003, Ken u zhvillua një fushatë Wars italiane duke përdorur ruleset Maksimilian.
==

Machio kush?

Më poshtë është lista e shteteve dhe lojtarët e tyre:

  • Franca = Stuart
  • Swiss = Sholto
  • Perandoria = Hugh
  • Milan = Jim
  • Venecia = Ian
  • Florence = Mike
  • Papal States = Ken
  • Napoli = Duncan
  • Sicilia = Bill

Shkarkime Fushata

Shkarkime mëposhtme janë të disponueshme:

Fotografitë

Share