Vizitorët Unique: 66.239

Duncan M

Herët 2012

Gaming kryesisht me "pluhur Zi", 15mm GNW, 28mm AWI dhe 15mm ACW. Pikturuar disa senegalez këmbësorisë 10mm koloniale franceze.

Ka punuar në hyrje pusi miniere 10mm 's WW2 francez 155mm artilerie, dhe 47mm AT portee dhe Char B1 Bis tank të rënda. Frëngjisht faqe http://www.chars-francais.net ka qenë shumë i dobishëm.

Një chat me Carlos në klub, mori frëngjishten time në një lojë të Veprimeve të Kuqe! Unë nuk e kishte kuptuar se frëngjisht kishte qenë i përfshirë në Luftën Civile ruse, me trupa të stacionuara në Odessa dhe Archangel ( Lidhje wikipedia ). Si gjithmonë, një lojë zbavitëse me disa kalorës të huazuara dhe një makinë të blinduar le të më ndihmuese mi nga Pendraken . Me një sy në përdorimin e tyre me Flames e Luftës, kalorësia u bazuar në gjysmë të mesme bazave FoW kështu që unë mund të përdorni 2 së bashku. Unë nuk mund të rezistojë duke shtuar disa tricolors vjetra ngjitet në disa nga lances. Bazat gjithë nga Warbases , i cili shpejt u dërgoi disa ato ekstra të mesme për mua.

Gjysma e parë e vitit përfundon me mua duke përdorur "Der Krieg" të vendosur nga një libër skenar shitur nga Caliver Books. Ajo është nga njerëzit që qëndrojnë pas www.blitzkrieg.fr kështu që ka disa mbështetje shtesë atje (dhe nga Google Translate too). Një tjetër grup francez mori një ajrim, muskets & Tomahawks nga Studio TOMAHAWK . Mbështetje gjithashtu mund të gjenden në Saga / M & T forum .


Shifrat

 • 1/1200 shkallë CSA dhe SHBA ironclads.
 • 6mm Napoleonit francez dhe rus në bazë të "kali, këmba, Guns" / DBR.
 • 10mm 1940-it francez (Flames e Luftës).
 • 15mm shifra
  • Vonë mesjetare / Early Rilindja Spanjisht - i bazuar në Maximillian! dhe DBM / R.
  • GNW Suedezët bazë për DBR dhe ga PA.
  • Napoleonit - Frëngjisht dhe austriakë i bazuar në Grande Armee.
  • American Civil War - SHBA dhe CSA (30mm bazat).
  • Lufta Civile Spanjolle për AK47 variant.
  • 'Modern' - i bazuar për "AK47" rregullat e Peter derri.
  • Grup i vogël i sci-fi Aslans.
 • 20mm shifra
  • Trupat WW2 sovjetike.
 • 25 / 28mm shifra
  • Dark Age vonë romake dhe saksonë.
  • AWI patriotë amerikanë.
  • Luftim Vjetër West shifrat në baza peni.
  • Luftim Samurai / Ronin / Ninjas bazuar në 2p copë.
  • Lufta e trupave Roses.
  • ECW
  • Vonuara WW1 Gjermanët & Frëngjisht
 • Back-ndezjes: disa ECW dhe WW1 Late gjermanët dhe frëngjisht, të gjitha në 25 / 8mm. Zgjerimi francezët jashtë në kolonitë, dhe duke i dhënë atyre disa kundërshtarët Boxer (nga Scheltrum dhe Vjetër Lavdisë ).
 • Aktualisht: duke punuar përmes projekteve ekzistuese si dhe kur unë të marrë kohë.

Blog personal

acw281001

15mm ACW shifra. Kryesisht Freikorps miniaturat.

25mm shkritore AWI

25mm shkritore AWI

http://www.scheltrum.co.uk/
Pjesë