Vizitorët Unique: 64.659

Arkivuara: Askaristan AK47

Kthehu në 2003/2004, Stuart vrapoi organizuar modern 'kuadrin e fushatës' 15mm duke përdorur AK47 ruleset Peter derri. Pjesa tjetër është histori.

Shkarkime Fushata

Shkarkime mëposhtme janë të disponueshme:

 • Rregullat mund të shkarkohet në formatin Adobe PDF duke klikuar këtu . (Përditësuar 18/04/03, tani 4 njësitë e jo 5)
 • rregullat e fushatës mund të shkarkohet në formatin PDF duke klikuar këtu .
 • shkarko newsheet sfond në formatin PDF duke klikuar këtu .
 • MS Excel spreadsheet Duncan të llogaritur pikat e ushtrisë tuaj AK47. Në trupin e punës, ju vetëm shkruani në numrin e stendave që ju dëshironi në njësi, dhe le spreadsheet të bëjë pjesën tjetër. Disa nga fushat më të ulëta në faqe janë 'të pambrojtur' në mënyrë që ju mund të shtypni në shënime. Pikët Totale (600 ose 400) dhe pika politike e synuar e lojtarit mund të ndryshohet (pra ngjyrë të thellë të verdhë), si mund emri i vendit, dhe lloji socio-politik. (Përditësuar 18/04/03, për të marrë parasysh kufirin e 4-njësi)
 • Fletë AK47 rekord në të dy MS Word dhe PDF formatet.

Prejardhje historike ...

 • Sfondi i marksist trupë - para-përçarje [25.06.03]
 • Sfondi në Aleancën perëndimore - dhe një raport mbi betejën e tyre të parë [24.06.03]
 • Forca Rapide Orientale et Gjirit Groupment de Ndërhyrja et Ekstradimi La Belle Francës
  • REM standarde betejë . Çmimi i një nder betejë është në dhuratën e komandant të Përgjithshëm du Trupave de Regjimentit Etranger dhe natyrisht Presidentit të vetë Republique. [26.06.03]
  • Raport i Reuters në ardhjen e tyre. [ 12.04.03 ]

Dhe në lajme ...

 • Raporti Battle nga tjetër marksiste trupë. [ 28.05.04 ]
 • Njësitë e Ushtrisë Kombëtare Askaristan kanë shkaktuar një disfatë të rëndë në njësitë rebele nga Morabotoune në një luftë të ashpër në jug të Zbone më parë sot. [ 29.02.04 ]
  Përgjigju nga anën e humbur [ 05.03.04 ] kundërpërgjigje frëngjisht [ 14.03.04 ] përgjigje përfundimtare nga anën e humbur [ 22.03.04 ]
 • Një ekstrakt nga "L'Histoire de la guerre DANS Askaristan" nga Professeur Ricard du Maison, përshkruar pritë të urryer e paqedashës staliniste-marksiste trupë nga poshtër lackies imperialiste franceze. [ përditësuar 22.02.04 ]
 • Azhurimi Rajonale për pranverë të vitit 04, me burim nga "luftarake Forcat e Joan" [ 21.01.04 ]
 • Telegram scribbled nga lideri i rigrupim forcave të Aleancës perëndimore si ai gjen një vrimë më të mirë për të fshehur në. [ 12.09.03 ]
 • Rageh Trousah raporton për fitoren francez mbi Aleancës Perëndimore. [ 10.09.03 ]
 • Ed Winchester zjarret jashtë një raport tjetër - këtë herë në fitoren e fundit të forcave të monarkist i Qeverisë mbi Morabotoune. [ 08.09.03 ]
 • Poster nderuar të vdekurit e marksiste-staliniste Rojeve të 1, të cilët mbahen kundër tërë ushtrisë Morabotoune në traktor Punëve Iqbal, jashtë Zbone. [ 15.08.03 ]
 • Frëngjisht vënë një dhuratë jashtë në "Al Boursuki", udhëheqësi i Morabotoune [ 04.08.03 ]
 • Beteja e Zbone Aeroporti: Fitorja francez mbi Frontin Zbone [ 30.07.03 ]
 • Presidenti komentet Frëngjisht, mirësjellje e Wroiters [ 24.07.03 ]
 • Transmetuar TV nga Zbone [ 01.07.03 ] [Kërkon Flash ]
 • Raporti Lajme nga ushtria e Mbretërisë [ 30.06.03 ]
 • Le Sol raporton në fuqi ndërhyrëse franceze [ 30.06.03 ]
 • Komunikatë nga Këshilli Ushtarak i Nasserites Pavarur (Mourabitoun) [26.06.03]
 • Raporti Battle nga Rageh Trousah [25.06.03]
 • Sfondi në Aleancën perëndimore - dhe një raport mbi betejën e tyre të parë [24.06.03]
 • Ankesa nga FROGGIE në OKB në lidhje me një luftim të kohëve të fundit [24.06.03]
 • Një raport tjetër nga La Belle Franca [ 13.06.03 ]
 • Raporton Ed Winchester [ 04.05.03 ]
 • Më shumë raporte nga zine franceze "Figarole" [ 20.04.03 ]
 • Ministri i Informacionit trupë marksist lëshoi ​​një deklaratë të shkurtër sot [18.04.03] "Ne jemi trupë vërtetë, dhe këto të tjerat janë lackies imperialiste që ne do të vras ​​si pigdogs ata janë". Ai më tej vazhdoi duke thënë "PAH" disa herë.
 • Ed Winchester zjarret off një tjetër raport. [ 13.04.03 ]
 • Raport i Reuters për ardhjen e Forcës Rapide Orientale et Gjirit Groupment de Ndërhyrja et Ekstradimin La Belle Francës. [ 12.04.03 ]

Stuart thotë ...

"Ndoshta për të theksuar pikë unë duhet të bëjë lojtarët veshin kapelë përfaqësues për grupin e tyre dhe të flasin në karakter ndërsa duke luajtur."

Share