Vizitorët Unique: 65.672

Ekspozita AMRC 2011, e shtunë

Pas ngritjen në natën e premte, ne vunë ekran Harlaw 1411 tonë. Kjo u pa e kaluar në Galerinë e Artit në këtë verë, për të shënuar përvjetorin e 600 vjeçare. Sallë RGU Sport është i madh, dhe tabela jonë është dwarfed nga Layouts tren, por terreni i klubit dhe shifrat ngrihem mirë dhe ne jemi të paturit e një kohë të mirë. Nuk është një shumë e tregtarëve të pranishëm, si dhe klube, dhe ajo është e mirë për të marrë ide nga hobi të tjera. Më shumë informacion mbi ekspozitën e hekurudhave Model mund të gjendet këtu . Ajo është në të dielën tepër.

Më shumë informata mund të gjenden në tonë faqen e projektit Harlaw .

Pjesë